3D-s, 4D-s műszempilla
 
     
 
 
 
 
   
       
3D műszempilla
 

Hosszantartó, szálankénti szempilla-meghosszabbítás, melynek eredménye hosszabb, sűrűbb és teljesen természetes hatású szempillák. Praktikus, mert nincs szükség szempilla spirálra.
Tökéletesen kényelmes, szinte észrevehetetlen a viselése. A szempillák súlytalansága miatt a 3D-s pillák nem okoznak kárt a természetes szempillákban.
A természetes szempillák élettartama kb. 60-90 nap, ez alatt a szempillák folyamatosan cserélődnek, ezért ajánlatos kb. 3-4 hetente a töltés!

 
     
4D műszempilla
Az új pillák a 3D szálak továbbfejlesztett változatai, melyek több tekintetben is megújultak. Látványosabbak, mint a 3D pillák, ugyanakkor a súlyuk könnyebb, ezáltal a viselésük abszolút kényelmes, a megszokottnál is észrevehetetlenebb. Sokkal rugalmasabbak a szálak, ennek köszönhetően nehezebben érülnek, jobban bírják a különböző viszontagságokat, pl. alvás, sminkelés. Felületükön apró, mikroszkópikus nagyításban észrevehető barázdák talál-hatóak, melyekben a ragasztó sokkal nagyobb felületen tud megkötni, ezáltal tartósabbak. Összességében tehát a 4D műszempillák rendkívül tartósak:
- folyamatosan viselhetők
- nem tesznek kárt a saját szempillában
- viselésük kényelmes, észrevehetetlen
- nem érzékenyek vízre, párára, gőzre, alvásra
- látványosabbak, mivel a kis súlynak köszönhetően hosszabak is felhelyezhetők, mint a 3D-s
<- vissza

© 2014 EDIKOZMETIKA

edikozmetik@gmail.com www.edikozmetika.hu